Schrijver, adviseur, coach, trainer
& freelancer in de uitvaartbranche

06 2274 3043
info@jolienvanderkooij.nl


terug

Jolien

Mijn leven draait om de dood… Dat zal voor veel mensen een vreemde uitspraak zijn, maar het past bij mij. Natuurlijk is de dood niet leuk, maar het is een onvermijdelijk gegeven in het leven.
Ik heb sterven dichtbij meegemaakt door het overlijden van mijn ouders, mijn zus, vrienden en mijn man. Ik weet daardoor wat het is om nabestaande te zijn. Dat zorgt voor verdriet maar ik merk ook altijd dat het mij een cadeau geeft: de kracht om verder te gaan, te ontwikkelen en vooral te leven.

Sinds 1999 werk ik in de uitvaartbranche, het is écht mijn vakgebied. Ik ben nog steeds uitvaartbegeleider, als freelancer voor o.a. Merel Westermann in Amsterdam. Als ik een uitvaart begeleid, krijg ik inspiratie uit het contact met nabestaanden én de zoektocht naar de beste invulling van het afscheid. Verder werk ik als docent / trainer bij Docendo (opleiding uitvaartverzorger), schrijf ik voor ondernemers in de uitvaartbranche en adviseer / coach ik uitvaartondernemers. Als vrijwilliger voor hospice ’t Veerhuis verzorg ik lessen in het verzorgen van overledenen. Ik word geïnspireerd door de contacten binnen het Netwerk Uitvaartvernieuwers.

In contact met mij zal je merken dat ik enthousiast ben, een tikkeltje eigenzinnig en inspirerend.
Ik houd ervan grenzen te verleggen.